Telefoner från de största varumärkena

Ulefone - en kraftfull telefon för dem absolut tuffaste utmaningarna

Vi har enkla och anpassningsbara lösningar för din telefoni. Från slitstarka Ulefone för dem absolut tuffaste uppdragen, till eleganta  Cubot.

Vi på Mobilit jobbar för att alla på ert företag ska kunna göra det ni är bäst på utan att bli sinkad av att era enheter går sönder. Vi ser till att all hantering går problemfritt. Hos oss kan du leasa telefoner och surfplattor där all service och support är inkluderad. Slipp krångel med försäkringsbolag och administration. Välj mellan tre olika nivåer som passar ert företag bäst för att aldrig stå utan mobil. Lås inte upp kapital i ert företag, utan stärk likviditeten genom leasing.

Swap-swap! Om din mobil går sönder får du en ny medans vi reparerar din gamla.

Med telefon som tjänst för företag får du en enkel  lösning för din telefoni. Till exempel om din mobil skulle gå sönder skickar vi en ny medans vi reparerar din gamla. En hållbar lösning för dig och miljön!

Detta är Swap-telefonen

Swap-tilläggstjänsten är det självklara valet för er som hellre lägger tid det ni är bäst på. Slipp all administration och krångel, och när olyckan väl är framme skickas en likadan ut till er oavsett vart ni befinner er i Sverige. När avtalstiden har gått ut efter 24 eller 36 månader, så finns möjlighet att förnya avtalet och få en ny telefon. Vi har de populäraste telefonerna och anpassar dessa efter just er verksamhet.

BAS

 Telefon och surfplatta: 

Kom i gång-support: 

Reperation: Enheten repareras

Kostnad vid reperation/swap: Tillkommande kostnad vid varje reperationstillfälle.

Utbildning: Tilläggstjänst

SWAP

 Telefon och surfplatta: 

Kom i gång-support: 

Reperation: Enheten byts ut

Kostnad vid reperation/swap: Ingen kostnad

Utbildning: Tilläggstjänst

Så här går det till

Ert företag leasar olåsta telefoner från vårt varierande utbud. Ni väljer mellan 24 och 36 månaders bindningstid, sen sköter vi resten. Ni behåller era nuvarande abonnemang. Skal och skyddsglas medföljer alla telefoner och ingår i leasingavtalet. När avtalet går ut skickas telefonen tillbaka till oss och återvinns på ett miljövänligt sätt eller återanvänds på en annan marknad.

FAQ

Vad kostar ett leasing avtal?
Månadskostnaden för ett avtal styrs av vilken enhet, längd på bindningstid och den riskanalys som görs.
Vad gäller vid garanti ärenden?
Vi står får all hantering av garantiärenden för att ni ska slippa allt strul.
Varför byts enheten ut?
Enheter som går sönder byts ut för att eliminera tiden att bli utan. Den enhet som är trasig kommer sedan att repareras och kommer att användas vid ett annat swap-tillfälle.
Kan jag lägga till enheter till mitt nuvarande avtal?
Ja. Du kan enkelt gå in på våran företagsportal och beställa ytterligare enheter. Avtalet kommer att kompletteras.
Hur lång tid tar det att swapa sin trasiga enhet?
Sker felanmälan på en helgfri vardag innan klockan 13.00 skickas enheten ut samma dag. Vid övriga tider skickas enheten ut nästkommande helgfri vardag.

Kontakta oss för en hållbar lösning