fbpx

Returpolicy

Retur av enheter med lagringsmedia
Din lagstadgade ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från dess att du mottagit din beställning på köp gjorda via distans. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Det finns undantag där ångerrätten inte gäller (Kap 2, 11 §) och detta innefattar bland annat:

  • En vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal (t.ex. förbrukningsprodukter).
  • Produkter med bruten försegling som inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl. (inkl. in-ear-produkter).

Enligt vår returpolicy måste en returnerad artikel vara i samma skick som den mottogs. Detta innebär att nya artiklar ska returneras hela, utan skador med obruten plombering och i det skick som du fick dem från oss inklusive alla eventuella tillbehör. Begagnade artiklar får inte ha några tecken på användning eller skada.

Av hygieniska skäl kan du ej returnera provade in-ear hörlurar. Overear går bra att prova som du skulle gjort i affären men ej om du använt dem en längre stund. Även dessa måste returneras i originalskick gällande både innehåll och förpackning. Är de alltså inplastade godtar vi ej retur om du öppnat förpackningen.

Du står själv för fraktkostnader gällande returer och det skall skickas rekommenderat samt att du använder dig av spårningsbar försändelse för säkerhets skull.

Kontakta oss på service@mobilit.nu eller via tele: 0501 120 70 om du vill returnera en vara.